Kolbászfesztivál

2022.10.17. 20:39

Már épül a fesztiválváros a CsabaParkban – videóval

Lassan már csak a kolbász, a fellépők és a közönség hiányzik a 25. Jubileumi Csabai Kolbászfesztivál területéről a CsabaParkban. A legnagyobb, a Mokry-sátrat is felállították, itt már október 20-án, csütörtökön délelőtt gyúr több mint száz óvodás és általános iskolás csapat.

Ny. L:

Az alpinisták és a szerelők dolgoznak a tartóoszlopokon

Fotó: Für Henrik

Hégelyné Győrfi Ilona programigazgató hétfőn elmondta, a csapatok ingyen tölthetik a kolbászt pedagógusi, szülői és nagyszülői segítséggel, ugyanis a belépés számukra – miként mindenkinek – díjmentes csütörtökön a fesztiválra.

A Mokry-sátorban már a színpad is áll, a hang- és fénytechnika beépítését elkezdték hétfőn a békési Szatmári „Szatyi” László vezetésével. A mezőgazdasági és élelmiszer-ipari kiállítás területén is alakítják ki a standokat. A Csabai Kolbászklub sátra is lényegében elkészült, jelenleg a látványdisznótorok helyét kövezik ki. A díszvilágítás is felkerült a CsabaPark díszutcáján, az alpinisták és a szerelők ugyanakkor még dolgoznak a tartóoszlopokon.

A kolbászfesztiválra kocsival érkezőknek parkolni jóval nagyobb területen lehet, mint tavaly, ugyanis a kolbászházzal szemben is kialakítottak egy több száz autó fogadására alkalmas területet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában