Egyensúly

2022.09.04. 10:49

Egészséges ételek kerültek az asztalra Békéscsabán

Az egészséges ételek napját rendezte meg szombaton délután Békéscsabán, a Sikonyi út 3. szám alatti telephelyén a békéscsabai Egyensúly AE Egyesület egy TOP-os pályázat segítségével. Több mint kétszázan vettek részt a rendezvényen. Az egészségügyi szűrésen több mint negyvenen voltak és magas értékeket is kiszűrtek a védőnők.

Ny. L.

Schriffertné Lócskai Henriett, az egyesület elnöke kiemelte, Ujj Éva vezetésével alsó- és felsőtagozatos diákokat szólítottak meg kézműves foglalkozásokkal, játékos versenyekkel. A programot színesítette Hevesi Imre előadóművész interaktív műsora és Baji Miklós Zoltán (BMZ) képzőművész alkotásban nyújtott segítsége.

 

Schriffertné Lócskai Henriett kitért arra, egészséges, gyorsan elkészíthető, költségkímélő, megfizethető ételeket kóstoltattak a résztvevők. 

A szőlő, az alma, a dió és a mandula egyaránt terítékre került. Az egyesület célja továbbra is az egészségfejlesztés színterein közösségi programok megvalósítása. Továbbá a közösségi értékeket és az egészséget szolgáló egyéni magatartásminták elterjesztése, az életminőség javítása. A program fókuszában mindvégig az egészséges életmód fontossága áll.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában