Elismerés

2022.07.07. 17:00

Tizenhárman kaptak idén Tehetség-díjat Herczeg Tamástól

Herczeg Tamás országgyűlési képviselő 2020-ban alapította az elismerést, amellyel emlékplakettet és – saját, adózott jövedelméből – pénzjutalmat adományoz.

L. B.

Németh Beatrix és Herczeg Tamás /Fotók: Herczeg Tamás Facebook-oldal/

Idén 13 diák érdemelt ki Herczeg Tamás országgyűlési képviselőtől Tehetség-díjat: Békéscsabáról, a Jankay iskolából Barabás Bulcsú Imre, a Kazinczy iskolából pedig Osgyán Boglárka, valamint a csorvási Hudák Vanessza, a gerendási Németh Beatrix, a kétegyházi Számfira Szonja, a kétsopronyi Kovács Dorka, Petrovszki Rita és Szabó Dorina, a kondorosi Mile Balázs, a szabadkígyósi Török Alexandra, a telekgerendási Hrabovszki András, az újkígyósi Hajgató Jázmin, illetve a pusztaföldvári Györgyi Dóra.

A politikus 2020-ban alapította az elismerést, amellyel emlékplakettet és – saját, adózott jövedelméből – pénzjutalmat adományoz. Amellett, hogy választókerületének minden településéről, szülőfalujából, Pusztaföldvárról is díjaz tehetséges, szorgalmas fiatalokat. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában