Együttműködés

2022.06.04. 16:58

Közép-Békésről egyeztettek

A Közép-békési Területfejlesztési Egyesület városai Békésen egyeztettek a kö­zelmúltban – adta hírül Kálmán Tibor, Békés polgármestere, az egyesület elnöke. A szervezet soron következő közgyűlésén számos témát érintettek a megjelentek.

P. G.

Az Élővíz-csatorna fejlesztéséről is szó esett /Fotó: Gazsó J./

Mint azt Kálmán Tibor kiemelte, a Gyulát és Békéscsabát Békéssel egybefűző Élővíz-csatorna fejlesztése, a benne rejlő lehetőségek kiaknázása is egy fontos eleme a három város együttműködésének. Az eddigi működés számait, mérlegét bemutató beszámolók után az egyesület elnöke ismertette azt a tanulmányt, mely az Élővíz-csatorna medrének kotrását készíti elő. 

– Fontosnak tartom, hogy ebben a tekintetben, mint ahogy az aktív turizmus támogatásában is, komoly partnerségben dolgozunk – fogalmazott a polgármester, aki hangsúlyozta, biztos abban, hogy az együttműködés még számos sikert, eredményt hoz majd a résztvevők számára. Kálmán Tibor kitért arra, hogy a közgyűlésen megállapodtak a további feladatokról, és számos előremutató kérdésben egyeztettek gyulai, illetve békéscsabai vezetőkkel, szakemberekkel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában