Magyar Falu Program

2022.06.05. 20:59

Kondiparkra, markolóra nyert támogatást Mezőgyán

Több sikeres pályázatot adott be az önkormányzat a Magyar Falu Program keretében, tehát újabb fejlesztések indulhatnak rövidesen Mezőgyánban – ismertette Dani Attila polgármester.

L. B.

Kommunális eszköz beszerzésére 3 millió forintot kapott Mezőgyán. A forrásból egy markolót vásárolnak, amelynek a közfoglalkoztatási programokban az anyagok mozgatásánál veszik hasznát.  A művelődési házban teljesen rendbe teszik a vizesblokkokat, minderre 10 millió forintot nyertek el. A sportpályánál egy szabadtéri kondiparkot alakítanak ki 3 millió forint támogatásból. Emlékeztetett, tavaly arra pályáztak sikeresen, hogy a Biztos Kezdet Gyerekház mellett fejlesszék a játszóteret. A nagygyantéi temető ­infrastrukturális fejlesztésére­ ugyancsak 3 millió forintot kaptak, a forrásból körbekeríthetik, illetve járdát is építhetnek. Egy korábbi támogatásból pedig a mezőgyáni sírkertnél építhetnek kerítést. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában