Széchenyi 2020

2022.06.20. 18:59

Kézműves mustrára nyertek támogatást Gyomaendrődön

A Hallható Hang Alapítvány Kézműves-mustra rendezvényeinek megvalósításához tartozó eszköz- és alapanyag-beszerzés című pályázata a Széchenyi 2020 program keretében százszázalékos támogatási intenzitású forrásban részesült – adta hírül a napokban Toldi Balázs polgármester.

V. E.

A városvezető részletezte, a projekt a fent említett alapítvány meglévő eszközparkjának fejlesztését és korszerűsítését, valamint a helyi hagyományok ápolásához szükséges tárgyak és alapanyagok beszerzését szolgálta részükre. Eredményeként hangszerek, projektor, illetve különböző kézműves tevékenységekhez használható kéziszerszámok, hozzávalók és segédeszközök – például dobok, cintányérok, festőállványok, vízforraló, ollók, viasz, csuhé, raffia, vesszők, papírok, textilek és ragasztók – kerültek az alapítvány tulajdonába. A beszerzések összköltségvetése 1,58 millió forint, befejezési dátuma pedig június első napja volt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában