Program

2022.06.12. 16:43

Ismét Aratónapokat tartottak Hunyán

Ötödik alkalommal rendezték meg az Aratónapokat pénteken és szombaton, Hunyán.

P. G.

Hegedűs Roland polgármester hírportálunknak elmondta, az ismét két napon át tartó program legfőbb célja ezúttal is az volt, hogy felhőtlen kikapcsolódást biztosítsanak a helyiek és a más településről érkező vendégek számára. Pénteken kispályás fociban összemérték erejüket a polgármester-válogatottak, volt pogácsa- és süteménysütő verseny, az eseményt pedig Latorcai János az országgyűlés alelnöke, a rendezvény fővédnöke és Hegedűs Roland nyitotta meg. Pénteken Tímár Béláné és Szmoláné Kiszely Olga a Hunya községért kitüntető címet vehette át Hegedűs Roland polgármestertől. A kiváló szakemberek a településen végzett eredményes és lelkiismeretes pedagógus munkájuk elismeréséül érdemelték ki a kitüntetést.

A két nap alatt a helyi és környékbeli művészek mellett olyan előadók léptek színpadra, mint Szandi, a Kredenc duó, Mohácsi Brigi, a Bestiák, Postás Józsi, valamint Ganxta Zolee és a Kartel, de volt tűzoltó-bemutató, motoros felvonulás és aratóbál is.

 

 

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában