Határozat

2022.04.13. 12:52

Időközi választást tartanak Békéscsabán

A helyi választási bizottság szerdai határozatával június 26-ára, vasárnapra időközi önkormányzati képviselőválasztást tűzött ki a 4. számú egyéni választókerületben, mivel elhunyt az eddigi önkormányzati képviselő, dr. Ferenczi Attila – ismertette dr. Bacsa Vendel jegyző, a helyi választási iroda vezetője.

L. B.

Szarvas Péter polgármester szerdai közleményében jelezte: a körzetben élők és az egész város érdeke az, hogy a választókerület érdekérvényesítése a jövőben lokálpatrióta szemléletű maradjon. Azt írta: el kell kerülni, hogy politikai torzsalkodás legyen az időközi voksolás kapcsán. Ezért Varga Tamás alpolgármestert javasolta önkormányzati képviselőjelöltnek, aki a városát szerető, fiatal, tisztességes szakember, integráló személyiség. Felkérte a politikai szereplőket, jelölő szervezeteket, hogy támogassák Varga Tamás alpolgármestert, mert, mint fogalmazott, ez biztosítaná a 4. számú választókerületben élők érdekeinek legjobb képviseletét a jövőben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában