Március 12.

2022.03.01. 19:00

Jelmezes jótékonysági futást rendeznek Gyulán

Második alkalommal szervez jelmezes futógálát a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány támogatására az Egészség Minden Generációnak Gyulai Sport Egyesület március 12-én, szombaton 10 órától a várkertben.

Mindezt keddi sajtótájékoztatóján jelentette be dr. Görgényi Ernő polgármester, dr. Abdulrahman Abdulrab Mohamed, az alapítvány elnöke és Medve Edina, a szervező egyesület titkára.

 

Dr. Görgényi Ernő elmondta, hogy az önkormányzat a helyszín díjmentes biztosításával is támogatja a gálát. Dr. Abdulrahman Abdulrab Mohamed kiemelte, a közadakozásból beszerzett a Viharsarki Koraszülöttmentő-autóval több mint ötszáz koraszülöttnek és újszülöttnek segítettek már. A jármű működéséhez pedig minden támogatás sokat jelent.

Medve Edina kifejtette, a program 10 órakor kezdődik. Az érdeklődők 2, illetve 3, valamint 10 kilométeres távon indulhatnak, de játszóház, előadások, ételkóstoló is várja a látogatókat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában