Mathias Corvinus Collegium

2022.03.02. 19:36

A transzgender-lobbi előretöréséről és veszélyességéről beszélt előadásán az amerikai Maria Keffler

A transzgender-aktivisták azt tanítják, hogy ha nem vagy Angelina Jolie vagy Arnold Schwarzenegger, akkor nem vagy tökéletes nő vagy férfi, hanem egy köztes állapotban vagy – mondta az amerikai Maria Keffler író, pedagógus, aki szerdán a Mathias Corvinus Collegium békéscsabai képviseletén tartott előadást, és bemutatta nemrég magyarul is megjelent könyvét.

N. Sz.

Coroiu-Bajo Zsanett kérdezte Maria Kefflert az MCC szerdai előadásán

Fotó: Bencsik Ádám

Problémának nevezte, hogy rendre LMBTQ-ról beszélnek, pedig külön kell választani az LMB-t, a leszbikusokat, a melegeket és a biszexuálisakat, illetve a TQ-t, a transzgendereket és a queereket. A TQ képviselői sokszor kárt okoznak az LMB embereknek, aláássák az elért jogaikat. Hangsúlyozta, hogy azt, aki nem ért egyet a transzgender-lobbi tevékenységével, megbélyegzik, rásütik, hogy nem elfogadó és kedves, hogy gyűlölködik, és ő is veszített már el emiatt családtagokat, barátokat.

Elmondta, az aktivisták egyre fiatalabb gyerekeket céloznak meg, 4-5-6 éveseknek beszélnek a szexualitásról, az előtt, hogy ezt a szülők megtették volna. Ezért fontos, hogy a szülők mondják el a gyermekeiknek, kétféle ember van, nő és férfi, és az, amit majd az iskolában hallanak, nem igaz. A kicsiknek is meg lehet magyarázni a dolgokat a koruknak megfelelően, és el kell mondani, hogy attól még lány a lány, hogy szeret a sárban játszani, és attól még fiú a fiú, hogy balettra jár.

 

Maria Keffler kiemelte, nem szeretne összeesküvés-elméletet gyártani, de sok pénz van a transzgender-lobbiban. A genderklinikák és a gyógyszergyárak fejőstehénként tekintenek a gyerekekre, akik a kezelések és a műtétek mellett döntenek, és nem hallott olyanról, hogy valakit elutasítottak volna, és van olyan hely, ahol 14 év felett a szülők beleegyezése nélkül is elvégzik a beavatkozást. Közben egyre többen vannak, akik vissza szeretnék műttetni magukat.

Elmondta: az, hogy Magyarországra ilyen mértékben még nem ért el a transzgender-lobbi, nem jelent semmit, és most kell megfelelő jogszabályokat hozni, nem szabad a gyerekeket érintő kérdésekből kizárni a szülőket. Beszélt arról, hogy az aktivisták a befolyásolható fiatalokat keresik. Kiemelte, a gyerekeknek lojalitásra van szükségük, érezniük kell, hogy szeretik, megbecsülik őket a szüleik, és tudniuk kell, hogy a szülők miért mondanak mást, mint a lobbisták.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában