Tanítsunk Magyarországért

2022.02.23. 15:00

Orosházi diákok is részt vesznek a mentorprogramban

Egy év tapasztalatairól számoltak be a Tanítsunk Magyarországért program nyílt napján a szegediek. Egy éve csatlakozott a Szegedi Tudományegyetem az országos programhoz rekordszámú hallgatóval. Ennek alkalmából mentorok, mentortanácsadók és iskolai koordinátorok adták át tapasztalataikat az elmúlt év eredményeiről a program iránt érdeklődő egyetemistáknak.

CS. I.

Elhangzott, a Tanítsunk Magyarországért program meghatározó élményekhez juttatja a vidéki településeken élő általános iskolásokat. A cél, hogy perspektívát nyújtsanak a vidéki településeken élő diákoknak a pályaválasztásban, a továbbtanulásban és élményekkel gazdagítsák őket. A programhoz ebben a félévben 16 dél-alföldi település 21 általános iskolájának 35 osztálya csatlakozott – derült ki a nyílt napon, ahol Podmaniczki Éva, az Orosházi Vörösmarty Mihály Általános Iskola Czina Sándor Tagintézményének iskolai koordinátora a fogadóintézmények szemszögéből összegezte a tapasztalatokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában