aszfaltozás

2021.12.02. 07:08

Jelentős fejlesztések valósultak meg Sarkadon

A választókerületi fejlesztési alapok felhasználásával a napokban újraaszfaltozták a Malom, a Deák Ferenc, az Ady Endre és a Virág utca egy-egy szakaszát – ismertette dr. Mokán István polgármester, hangsúlyozva, az elmúlt időszakban jelentős útépítési, útfelújítási munkák valósultak meg Sarkadon és környékén.

L. B.

A Magyar Falu Program keretében megújult a Sarkad és Doboz közötti közút egy szakasza nyáron, most pedig egy másik részét korszerűsítik. Jövőre rendbe teszik a Sarkad és Gyula közötti közút Fekete- és Fehér-Körös közti szakaszát, valamint előbb a Sarkad és a méhkeréki bekötőút közötti részt, majd a bekötőút és az országhatár közötti szakaszt.

Bende Róbert önkormányzati képviselő és dr. Mokán István a felújított Deák Ferenc utcában /Fotó: Fazekas László/

Emlékeztetett: tavaly megújult Sarkadon a Zsarói, idén a Jókai utca burkolata, jövőre korszerűsítik a Nagykert utcát, a következőkben pedig pályázik az önkormányzat többek között a Táncsics, a Gyár, a Veress Sándor, a Bercsényi és az Iskola utcák felújítására. Kiemelte: a TOP Plusz keretében pályáznak majd utak építésére, 400 millió forint áll Sarkad rendelkezésére, a konkrét utcákról a képviselő-testület dönt majd.

Ezek is érdekelhetik