Lencsési Közösségi Ház

2021.12.07. 11:30

Hintón érkezett a Mikulás Békéscsabára

A Lencsési Közösségi Házban több mint egy évtizede működik óvodások számára angol szakkör Baráthné Kutasi Györgyi vezetésével, a gyerekek többsége a lakótelepi óvodákba jár. A Mikulás hozzájuk hintón érkezett.

A Féja Gáza téren várták a gyerekek a nagyszakállút /Fotók: Lencsési Közösségi Ház/

Immár hagyomány, hogy részvételükkel az intézmény nagytermében Mikulás ünnepséget szervezünk – ismertette Takács Péter, a közösségi ház intézményvezetője, hozzátéve: a járványhelyzet miatt a programot ezúttal a Féja Géza téren rendezték meg.

Hétfőn segítőivel együtt hintón érkezett a Mikulás Nógrádi Csillának köszönhetően, a gyerekek nagy örömére, illetve természetesen nem üres kézzel, hanem meglepetésekkel teli csomagokkal – folytatta. Elmondta, hogy a közös éneklésről a Kemény Gitárklub tagjai gondoskodtak, és az ünnepség végén minden résztvevőt forró teával vendégeltek meg az intézmény munkatársai.

 

Jelezte, hogy az adventi programok a jövő héten folytatódnak a Lencsési Közösségi Házban: hétfőn a nyugdíjas klub karácsonyi koncertjén a békéscsabai zeneiskola tanulói adnak műsort.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában