Időjárás

2021.12.12. 15:47

Fákat döntött ki az erős szél Békésben

Több helyre riasztották az erős szél okozta károk miatt vasárnap a Békés megyei tűzoltókat – ismertette Várszegi György tűzoltó főhadnagy, megyei katasztrófavédelmi szóvivő.

L. B.

/Fotó: Shutterstock illusztráció/

Telekgerendás környékén a 47-es út menti kerékpárútra dőlt egy nagyméretű közlekedési tábla, ide a békéscsabai hivatásos tűzoltók vonultak. Tótkomlóson, a Széchenyi utcában a víztorony burkolatát bontotta meg a szél, a helyi önkormányzati tűzoltók avatkoztak be. Battonyán, a Bacsó Béla utcában egy fenyőfa egy házra dőlt, beszakítva a tetőszerkezetet, munkát adva a helyi önkéntes és a mezőkovácsházi hivatásos tűzoltóknak. Vésztőn, a Bartók Béla utcában leszakadt egy telefonvezeték, ide a szeghalmi hivatásos tűzoltók vonultak. Medgyesbodzáson, a Széchenyi utcában egy faág vezetékes szakított le, a mezőkovácsházi hivatásos tűzoltók avatkoztak be. Füzesgyarmaton a Kossuth utcában kidőlt egy méretes fa, itt a helyi önkéntes és a szeghalmi hivatásos tűzoltók dolgoztak. Ahogyan arról korábban beszámoltunk, vasárnap elsőfokú riasztás adott ki az erős széllökések miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat Békés megye térségeire.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában