Egymás sorsában

2021.11.08. 13:44

Újabb könyvet írt a vésztői Harascsák Szilvia

Egy éven belül immár második, A sors játéka című után az Egymás sorsában címet viselő kötetével jelentkezett, pedig még csupán tizenöt esztendős a vésztői Harascsák Szilvia.

L. B.

A vésztői diáklány, Harascsák Szilvia Egymás sorsában című regénye Léna és Kevin szerelméről szól /A szerző felvétele/

Fotó: Licska Balázs

A romantikus történet két fiatal, Léna és Kevin szerelméről szól, akik szüleiről kiderül, hogy bár korábban barátok voltak, mostanra ellenségekké váltak. Hogy legyen meglepetés, azt nem árulta el, hogy a csaknem 200 oldalas könyv végén happy enddel vagy egy szomorú végkifejlettel találkozhatnak-e az olvasók.

– Léna egy rádiónál dolgozik. Egy egyszerű, hétköznapi lány, aki szeret tévésorozatokat nézni. És az egyikben megtalálta a számára igazit Kevin, a színész személyében. Egy véletlen folytán összetalálkoznak az utcán, és szerelmesek lesznek egymásba – mondta az ifjú szerző, hozzátéve, hogy sok-sok ­bonyodalom teszi majd ­izgalmassá a romantikus történetet.

Megosztotta, hogy amikor elkezdte a regényt, akkor még nem tudta, hogy milyen csattanóval ér véget majd a sztori.

A vésztői diáklány, Harascsák Szilvia Egymás sorsában című regénye Léna és Kevin szerelméről szól /A szerző felvétele/

Ahogy az első, úgy a mostani könyvét is saját kiadásban jelentette meg, az első példányok után hamarosan újabbak érkeznek a nyomdából. Sok segítséget nyújtott számára volt általános iskolai magyartanára, hogy kijavíthassa a hibákat, illetve rengeteg támogatást kapott édesanyjától és barátnőjétől, Tölcsér Annamáriától. Mindannyiuknak tetszett a történet, és bátorították abban, hogy a felmerült nehézségek ellenére is valósítsa meg álmát, és folytassa az írást.

Elmondta: a borítóra került képet az egyik közösségi portálon találta meg, azon egy fotós látható a kedvesével. Felvette velük a kapcsolatot, és örült, hogy engedélyt kapott a felvétel használatára. Hozzátette, az is boldogsággal töltötte el, hogy Tomcsik Nóra író ugyancsak véleményezte a regényét.

Harascsák Szilvia jelenleg Mezőhegyesen tanul, lovásznak készül. Hétköznapokon kollégista, csak hétvégére utazik haza, Vésztőre. Hozzáfűzte, sokat kell tanulnia, ezért mostanában leginkább csak a hétvégeken tud foglalkozni az írással.

Mint mondta, a második regényén nagyjából két hónapot dolgozott. Bár alig száradt meg ezen a kiadványon a festék, jelezte, hogy hamarosan immár az újabb, harmadik könyvével is jelentkezik, pár hónap múlva az szintén kikerülhet a nyomdából.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában