elismerések

2021.11.12. 17:24

A szociális munka napját ünnepelték Eleken

Polgármesteri Dicséreteket osztottak ki pénteken, a szociális munka napján Eleken. Az intézményvezetői felterjesztésekre idén összesen nyolc, a szolgálatát kiemelkedően végző szociális szférában dolgozó részesült Polgármesteri Dicséretben.

V. N.

Szelezsán György oklevéllel ismerte el Husvéth Adél munkáját, akit dr. Heimné Máté Maja, a Gocz Elvira Családi Bölcsőde szakmai vezetője terjesztett fel Fotó: BMH

– A szociális munka napján hálánkat és köszönetünket fejezzük ki a szociális területen dolgozóknak. Szép hagyománya van Eleken, hogy ezen napon a hivatásukban régóta kiemelkedően teljesítők elkötelezettségét kitüntetéssel ismerjük el. A szociális munkát végzők sok helyen töltenek be szolgálatot. Egyvalami azonban közös a hivatásukban, ha az elesetteknek, a gondozásra szorulóknak, a kisgyermekeknek, vagy az időseknek szüksége van rájuk, akkor valamennyiüknek segítő kezet nyújtanak. Mert az egyén jóléte nélkül nem lehetséges a közösségünk jóléte sem. Ezért köszönettel tartozunk minden eleki szociális munkában dolgozónak. Hálásak vagyunk kitartó, fáradságos munkájukért, a türelmükért és az odaadásukért – emelte ki beszédében Szelezsán György polgármester.

Szelezsán György oklevéllel ismerte el Husvéth Adél munkáját, akit dr. Heimné Máté Maja, a Gocz Elvira Családi Bölcsőde szakmai vezetője terjesztett fel /Fotó: BMH/

Kitüntetettek:

Gocz Elvira Családi Bölcsőde – Husvéth Adél

Elek Város Óvoda-Bölcsőde – Kotroczóné Kolompár Zsuzsanna

Közösség Misszió – Humán Szolgáltató Központ – Elek – Kásziánné Házse Magdolna

Gyulai Kistérség Eleki Intézményegysége – Rácz Istvánné

Naplemente Idősek Otthona – Elekes Lászlóné

Eleki Pszichiátriai Betegek Otthona – Rádai Jakab

Békés Megyei Szociális, Gyermekvédelmi Rehabilitációs és Módszertani Központ Eleki Lakásotthona – Sinkó István

Keresztény Advent Közösség Eleki Szociális Otthona – Kunkliné Kiss Erika

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában