kérdőív

2021.11.03. 08:29

Most megmondhatják a csabaiak, mit fejlesszenek a városban

Felülvizsgálja a város azokat a dokumentumokat, amelyek a 2027-ig tartó európai uniós ciklus fejlesztési forrásainak felhasználásához szükségesek – közölték a városfejlesztési nonprofit kft.-nél.

L. B.

A munka során hangsúlyt kap az együttműködés, feltárják többek igényeit, szükségleteit, problémáit, megismerik az ötleteiket, a javaslataikat. Korábban megkeresték a vállalkozásokat, a közintézményeket és a civil szervezeteket is, akik véleményükkel hozzájárultak a tervezéshez.

Most a békéscsabaiakat kérik, hogy a megalapozott munkát segítsék egy kérdőív kitöltésével. A kérdőív teljesen anonim, nem kérdeznek és rögzítenek semmilyen személyes azonosítót, így a kitöltő a kérdőív beküldését követően sem azonosítható be. A kérdőív felvetéseire november 19-ig lehet válaszolni, ezt követően összesítik és értékelik ki a kapott eredményeket.

Hangsúlyozták: a helyiek segítségével, visszajelzéseivel a város stratégia tervezése teljesebb képet kap a feltárt problémákról, javaslatokról, elképzelésekről. A felmérés alapján készülő stratégia az önkormányzat honlapján mindenki számára elérhető lesz.

A kérdőív ITT érhető el.

Ezek is érdekelhetik