Év dolgozója cím

2021.11.11. 16:26

A szociális munka napján ünnepelhettek az orosházi dolgozók

A szociális területen dolgozók legnagyobb ünnepén, a szociális munka napján köszöntötte csütörtökön az önkormányzat nevében dr. Burai Mihály jegyző az Orosházi Egységes Szociális Központ munkatársait. Bogárné Kiss Ildikó igazgató elismeréssel szólt a kihívásokkal teli egy év munkájáról, megpróbáltatásaikról.

Cs. I.

– Zavartalan feladatellátást garantáltunk a veszélyhelyzetek ideje alatt is. Voltak dolgozói áthelyezések, bezártuk a klubokat, infokommunikációs segítségnyújtást alkalmaztunk, kiszállítottuk az ételt, megtörtént az ügyeleti bölcsőde kijelölése, a városban élő időseket segítettük bevásárlással és az intézmény idősotthonaiban és a hajléktalanszállón zajló erőfeszítéseket sem lehet elfelejteni. Szerénytelenség nélkül mondhatom: minden munkatárs és minden terület kitűnően, példaértékűen teljesített – summázta a kollektíva hozzáállását. Kiemelte, minden terület munkája, teljesítménye egyformás szükséges, hogy az Egységes Szociális Központ sikeres lehessen.

Átadták 2021-ben az Év dolgozója címet azoknak, akik kiemelkedő teljesítményt nyújtottak. A Platán Idősek Otthona és Idősek Klubja „A” épület – idősek otthonában: Matula Ildikó gondozó, Czékmán Mária gondozó, Simon Lászlóné takarító, Javora Diána konyhai kisegítő, Bende Anikó konyhai kisegítő, Dénes János karbantartó, Szabó Hajnalka szociális ügyintéző vette át az elismerést. Az Ezüst Fenyő Idősek Otthonában Gabnai Lászlóné gondozó, Koncz Alexandra mosodai dolgozó, míg a Gyöngyvirág klubban Kissné Sonkolyos Piroska, a Bóbita Bölcsődében Schmidtné Boldog Renáta bölcsődevezető, a Vadvirág Esély Klubban Felföldiné Nagy Teréz segítő, a hajléktalanszállón Benke József gondozó, a Platán Idősek Otthona és Idősek Klubja „B” épület – idősek klubjában Liszkai Zoltánné gondozó kapta. Az év szakmai koordinátora Székácsné Kassai Ágnes lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában