Békéscsaba

2021.11.03. 18:01

A biztonságos biciklis közlekedésre hívták fel a figyelmet

Hagyományteremtő szándékkal rendezte meg a Csabai Jövőért Egyesület és a Békéscsabai SZC Kemény Gábor Technikuma szerdán a „Gyermekeink a közlekedés kultúrájáért” KRESZ és kerékpáros ügyességi versenyt. Az esemény fővédnöke Herczeg Tamás országgyűlési képviselő volt.

Ny. L.

20211103 Békéscsaba Kerékpáros ügyességi verseny BSZC Kemény tagiskolában Imre György IGY Békés Megyei Hírlap

Fotó: Imre Gyorgy

A szerdai döntőbe a keddi előcsatározásokat követően 28 diák jutott be, fiúk és lányok vegyesen. Végül a lányoknál Haraszti Nikolett, a fiúknál Balogh Dávid győzött, ők egy-egy kerékpárral lettek gazdagabbak. A diákoknak a döntőben egy különösen nehéz kerékpáros ügyességi pályát kellett teljesíteniük időre, minél kevesebb hibaponttal.

Fotók: Imre György

Alföldi Károly, a Csabai Jövőért Egyesület elnöke a díjazás előtti beszédében felhívta a figyelmet a biztonságos kerékpáros közlekedésre. Mucsi Balázs, a BSZC főigazgatója örömét fejezte ki, hogy ilyen jó hangulatban versenghettek a tanulók. Az egyesület jóvoltából minden döntőbe jutó diák az oklevélen kívül egy hátizsákra is szert tett, amiben apróbb közlekedésbiztonsági ajándékok lapultak.

Sóki Csanád is jól teljesített a pályán

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában