megújulás

2021.09.15. 13:27

Összefogásra kérik az ecsegfalviakat

Újabb összefogásra szeretnénk ösztönözni a „ Mi Ecsegfalvánk” programon belül mindazokat, akik fontosnak tartják, hogy település közterei és épületei megújuljanak – osztotta meg a lakossággal szerdán Galambos István polgármester és Czank Gábor plébános.

V. E.

Részletezték, a fenntartó Dévaványai Szent Anna Plébánia jóvoltából, valamint Ecsegfalva Község Önkormányzatának támogatásával a Jézus Szíve templom belső felújítására nyílt lehetőségük. Azonban azért, hogy minél jobban ki tudják használni a rendelkezésre álló keretet, várják azokat, akik munkájukkal hozzá tudnak járulni a felújítás megvalósításához. A munkálatok az aljzat bontásával kezdődnek szeptember 17-én, pénteken, reggel 8 órakor. A plébános és a település vezetője hangsúlyozta, eszközt, enni és inni valót biztosítanak a segítő szándékú embereknek.

Egy korábbi kép az ecsegfalvi Jézus Szíve templomról /Fotó: Galambos István/Facebook/

Megtudtuk, az 1200-as lélekszámú község életében nem ez lesz az első összefogás, hiszen egy ilyen megmozdulás eredményeként újulhatott meg tavaly az iskola tálalókonyhája is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában