európafeszt

2021.09.20. 16:15

Nyárzáró családi nappal ünnepeltek a Csabai Rendezvénypajtában

Az Europe Direct Békés EurópaFeszt néven rendezett nagyszabású családi napot vasárnap, a megyeszékhelyen.

beol.hu

Magyarországon 17 megyeszékhelyen működik Europe Direct európai uniós tájékoztató szolgálat, melynek célja, hogy uniós kérdésekben nyújtson információt az érdeklődőknek.

A Békés Megyei Könyvtárban 1998 óta működik uniós információs iroda. Az Európai Bizottsághoz benyújtott sikeres pályázat eredményeképpen az intézmény 2025-ig újabb 5 évre elnyerte az Európai Információs Pont működtetési jogát.

Ebből az alkalomból vasárnap a Europe Direct Békés EurópaFeszt címmel családi napot tartott a Csabai Rendezvénypajtában.

/Fotók: Europe Direct/

A gyerekeket játszóházzal, arcfestéssel, közlekedési élményprogrammal várták a házigazdák. A kutyabarátokra, sportolni vágyókra, egészségtudatos felnőttekre is gondoltak a szervezők.

Uniós Futással indult a nap, amit lazító átmozgatással, meridiántornával vezethettek le a sportolók. Helyi kézművesek termékei is felsorakoztak a standokon.

A délutánt a Lackás Akusztinak köszönhetően élőzene tette hangulatossá, majd a Mosolyra Hangolók kecskeméti együttes gyerekkoncertjével zárult a nap.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában