hirdetés

2021.08.26. 13:30

A legjobb cipő széles lábformára

Nem gondolnánk, mennyi ember küzd azzal a problémával, hogy egy cipő hosszban megfelelne, de a lábunk legszélesebb pontjainál ugyanezek a surranók túl keskenyek, így szomorúan kell otthagynunk azokat a polcokon. Erre kínál szuper kényelmes megoldást a Reebok, mely egyedi megjelenésével és minőségi kialakításával bárhová elkísér. Cikkünkben bemutatjuk, hogy miért válasszuk a Zig Kinetica típust a Reeboktól.

Fotó: Footshop

Edzésre vagy a mindennapokra

A Reebok Zig Kinetica családja kifejezetten azoknak készült, akiknek egyedi lábformája megkívánja a különleges kialakítást. A felső rész légáteresztő hálóval lett beszőve, így még inkább emel annak kreatív kialakításán. Emellett a megemelt és párnázott talpai biztosítják viselőjét arról, hogy a sarkak nem fognak keményen a talajba csapódni – a tompításnak köszönhetően óvja a gerinc és az ízületek egészségét. A szerkezete ráadásul könnyed, ezáltal nem nehezíti el a lábakat.

Éppen ezért bátran viselhetjük akár egy átlagos napon, vagy kifejezetten sportoláshoz. Az innovatív szerkezet ezáltal bármilyen tevékenység során hűséges társunk lehet.

Fotó: Footshop

Elegánsan könnyed

A színek és a kialakítás stílusos összehangolása miatt többféle változat is elérhető, az egyszerűtől az egészen sajátos színkombókon át. Könnyedén párosítható ráadásul többféle stílushoz, a monokrómtól a színpompás megjelenésig. A neoprén szerkezetben lévő különleges hullámos vagy cikcakkos mintázat pedig ikonikus védjegyévé vált ennek a fazonnak, így semmiképpen nem téveszthető össze más típusú cipőkkel.

A fazonok alapvetően uniszexek, de találhatunk köztük valamivel femininebb és maszkulinabb kivitelezésűeket egyaránt.

A www.footshop.hu kínálatában ráadásul most akár akciós áron lecsaphatunk egy saját párra, és ehhez mindössze alig egy percre van szükségünk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában