Galériával

2021.06.04. 14:30

Nem jól sült el Kovács András Péter csabai látogatása

Kovács András Péter és Szabó Balázs Máté csütörtökön este telt ház előtt lépett fel Békéscsabán, a Csabagyöngye Kulturális Központban. Pénteken délben a főtéren forgatta tovább azt az (ál)dokumentumfilmet, ami októberben kerül a képernyőre és nagy szerepet fog kapni benne Békéscsaba.

Egyáltalán nem túlzás azt mondani, hogy Kovács András Péter békéscsabai kiruccanása botrányos volt. Legalábbis ha azt az áldokumentumfilmet vesszük alapul, amit a főtéren, a polgármesteri hivatal előtt forgattak pénteken délben.

K. A. P. és „előzenekara”, Szabó Balázs Máté az Apróbetűs részek országjáró fellépéséből készülő film békéscsabai állomásán kellemetlen kalandba keveredik a városháza előtt.

A megyeszékhelyen felvett jelenetből kiderül, hogy a humorista önmagát büszke helybeliként próbálja eladni az üdvözlő tömegnek, ezzel javítva megkopott renoméját.

Sajnos egy szabotőr – aki polgármesternek adja ki magát – hamar kizökkenti szerepéből, és lincshangulat alakul ki a főtéren.

És, hogy mégis hogyan kerül elő egy bámészkodó zsebéből egy lopott hörcsög? Erre csak októberben kapunk választ, ugyanis akkor lesz majd látható K. A. P. áldokumentumfilmje.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában