BÉKÉSCSABA

2021.06.16. 08:02

Diákok is ültettek csemetéket

Fát ültetett a SzeGyA „Guardians” stábja a Hatvanezer Fa Egyesülettel a napokban. Ulbert Zoltán, a csabai egyesület elnöke lapunknak elmondta, örömmel látja, hogy egyre több fiatal csatlakozik hozzájuk.

V. N.

– A Csabai Garabonciás Napok a legnagyobb középiskolai rendezvény Magyarországon. Ilyenkor a diákok átveszik a hatalmat, kiveszik a felnőttek kezéből az irányítást, és jó pár napra megváltozik Békéscsaba. Ebben az időszakban rengeteg felelős kezdeményezés jön a lelkes fiataloktól, erre volt példa, amikor a SzeGyA „Guardians” stábja ránk írt, hogy szeretnének ők is részt venni a fásításban. Végül egy szép konténeres hársfát ültettünk el közösen. Hálás vagyok a fiataloknak, hogy először életemben süthettem mályvacukrot, és nagyszerűnek találtam, hogy a tüzet körülülők közül többen is tudtak gitározni. Ráadásul nemcsak a fa lett meglocsolva – nyár lévén –, a vizesbödönök is elszabadultak – fogalmazott Ulbert Zoltán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában