hirdetés

2021.05.20. 14:52

Balerina cipők – sláger cipők meleg napokra

A balerina cipők a mindennapi élet szerves részét is képezhetik, hiszen amellett, hogy nagyon kényelmesek, még roppant ízlésesek is. A balerina cipő egy csipetnyi kifinomultságot is hozzáad a stílusunkhoz, még akkor is, ha egy-egy reggel úgy döntünk, hogy farmerrel és pólóval párosítjuk. Többféle színben, méretben és stílusban kaphatók, így ezek a cipők minden egyedi igényt kiszolgálnak. Hiszen bátran viselhetők egy villásreggelin, egy extravagánsabb eseményen, egy romantikus vacsorán, egy tengerparti bulin, de akár még egy esküvőn is.

PR CIKK

Forrás: ccc.eu/hu

A balerina cipők egyszerűek, mégis elegánsak és sokoldalúak

A balerina cipők nem csak kényelmesek, hanem nagyon sokoldalúak is. Ezek a cipők könnyen párosíthatók alkalmi és utcai ruhadarabokkal, úgy, mint farmerrel, szoknyával, rövidnadrággal, nyári ruhával, kabáttal és gyakorlatilag minden ruhával. Egész nap viselhető, nem fájdul meg benne a láb, hiszen nagyon komfortos és elengedhetetlen részét képezi minden nő cipős szekrényének. Mutatjuk is, hogy milyen ruhadarabokkal és hogyan érdemes ezt a cipőt viselni.

Balerina cipők testalkat szerint

A nők többsége tisztában van azzal, hogy a testalkatához milyen ruhák illenek, ezért a ruhavásárlás során olyan ruhadarabokat választanak, amelyek kiemelik az előnyös tulajdonságaikat, és amelyek elrejtik azokat a testrészeket, amelyeket nem szeretnének a külvilág elé tárni. Balerina cipő vásárlásánál is figyelembe lehet venni a testalkatot. Egy magasabb, vékony nő nyugodtan viselhet slim farmert vagy slim típusú nyári nadrágot, amelyhez szintén nagyon remekül passzol a hegyes orrú balerina cipő.

A vastag vádli sem kizáró ok arra, hogy balerina cipőt viseljük, azonban érdemes a világosabb színű cipő viselésére törekedni. Minél élénkebb színű egy cipő, annál jobban vonzza a tekintetet és így a széles vádli már nem is érdekel senkit. A magas nők kedvelik a lapos talpú balerina cipőket, viszont, ha nem áldott meg bennünket a sors hosszú, vékony lábakkal, akkor ne a lapos, hanem a magasabb sarkú balerina cipő mellett döntsünk.

Milyen ruhával és hogyan viseljük a balerina cipőket?

Alapvetően nadrággal is jól működik a balett cipő. Ez lehet egy slim típusú, illetve trapéz nadrág is. Akár még farmerrel is viselhetjük, csupán arra ügyeljünk, hogy a nadrág szára még csak véletlenül se takarja el a cipőnket. A legjobb, ha olyan nadrágot választunk, ami teljesen szabadon hagyja a lábfejet, esetleg a bokát. Ha így viseljük a balett cipőt, nem csak magasabbnak, de elegánsabbnak is tűnünk majd.

Forrás: ccc.eu/hu

A balett cipőt és a leggings is jó párost alkot. Egy laza póló, pulóver és tunika remek összhangot alkot a slim típusú nadrággal, a leggings nadrággal és a balerina cipővel, hiszen az arányokkal való játék segít kicsit megnyújtani az alakot és rendkívüli módon fokozza a nőiességet.

A balerina cipő mini, A-vonalú és maxi szoknyával is jó összhangot alkot. A maxi szoknya kiválasztásánál ügyeljünk arra, hogy ne érjen boka alá, azaz a cipőt ne takarjuk el vele. Nyárion játszhatunk a mintákkal, nyomatokkal is, ha ilyen balerina cipőt választunk, ügyeljünk arra, hogy az öltözékünk egyszerű, semleges legyen.

Balerina cipő nyáron, alkalmi viseletként

Alkalmi eseményen is bátran felvehetünk balerina cipőt. Mire ügyeljünk? Ha a cipőnk és a ruhánk is díszes, akkor túlöltözöttnek tűnhetünk. Ehelyett fontoljuk meg, hogy az egyszerű cipőhöz díszes ruhát választunk, vagy az egyszerű ruhát egy díszes balerina cipővel párosítjuk. Ezzel jó kontrasztot hozhatunk létre.

Mit viseljünk az irodában?

A balerina cipő a munkába is jó választás, hiszen kényelmes. Tegyük le a voksunkat a semleges színek mellett, mint például barna, vagy fekete. A hivatalos jelleget emelik a hegyes orrú balerina cipők, amelyek remekül működnek ceruza szoknyával és nadrággal is. Ügyeljünk az összhangra, és az irodában mindig törekedjünk a szolid, visszafogott eleganciára, amelyet egy pár balerina cipővel ki is emelhetünk. A CCC webáruházban és üzleteiben kedvünkre válogathatunk, hiszen itt széles választékban található balerina cipők, mind stílus, mind pedig szín tekintetében. A CCC Közép – Európa egyik legnagyobb lábbeli gyártó vállalata, amely a régió, szinte minden országában jelen van a CCC üzleteken keresztül.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában