adománygyűjtés

2021.04.10. 07:08

Száraztésztával segített Méhkerék

A veszélyhelyzet idején is együttműködik az önkormányzat a Magyar Református Szeretetszolgálat Alapítvánnyal. Adni valóban jó dolog, és különösen jó érzés, hogy Méhkerék ezt megteheti – mondta el hírportálunknak a részleteket Tát Margit polgármester.

L. B.

Forrás: shutterstock.com

Fotó: Shutterstock

A tavalyi esztendő végén 60 kilogramm, a helyi üzemben készült száraztésztát ajánlottak fel, most, húsvét előtt pedig 54 kilogrammot, benne levesbe és pörkölt mellé való tésztákkal. Emellett 25 üveg 5-5 literes savanyúságot szintén biztosítottak a reformátusoknak, hogy osszák szét a rászoruló családok között, hozzájárulva az országos adománygyűjtéshez.

– Ezekben az akciókban is megnyilvánul a méhkerékiekre jellemző összefogás, segíteni akarás

– hangsúlyozta.

A polgármester hozzáfűzte: nemcsak adnak, hanem kapnak is. Előző év végén 70 csomag fagyasztott csirke- és kacsahúst vehettek át, majd oszthattak szét a kisgyermekes családok, valamint a nehéz sorsúak között, most pedig 25 csomag pelenkát kaptak, amit eljuttatnak a családok részére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában