Koronavírus Békésben

2021.04.02. 11:20

Méhkeréki ajándék érkezett a kórházi dolgozóknak

Helyi vállalkozók összefogásával nagy mennyiségű gyümölcsökből, üdítőből és energiaitalból, valamint kekszekből és egyéb tartós élelmiszerből álló ajándékcsomagot adott át Méhkerék önkormányzatának delegációja a Békés Megyei Központi Kórház vezetésének április 1-jén, az ünnepi készülődés jegyében – számolt be hírportálunknak Tát Margit, a község polgármestere.

V.E.

Elárulta, a határmenti település büszke arra, hogy már eddig is több, mint száz magasan képzett orvost adott a hazai egészségügynek. Hozzátette, kezdeményezésére néhány nap alatt nagy mennyiségű ajándék gyűlt össze: sok-sok gyümölcs – 5 karton banán, 3 karton narancs, 7 láda alma, 10 doboz kivi – és tartós élelmiszer, például keksz és croissant, pástétomok, valamint 150 liter üdítő és 24 doboz energiaital.

Beküldött fotó

A polgármester hangsúlyozta,a kistelepülés vállalkozói nagy örömmel csatlakoztak az akcióhoz, így az ünnepi hétvége előtt a kórházi osztályokra kerülhettek a finomságok, amik egy hosszú munkanapon egy kis felüdülést biztosíthatnak a covidos betegeket is ellátó egészségügyi dolgozók számára. A jókívánságok mellett az ajándékcsomagot dr. Becsei László főigazgató főorvos és Mészáros Magdolna ápolási igazgató vette át a méhkeréki delegációtól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában