Körös-vidékek

2021.04.04. 06:55

Egész napos akció során ellenőrizték a horgászokat a halőrök

Szombaton egész napos halőri akciót hajtottak végre a Körösvidéki Horgász Egyesületek Szövetségének munkatársai a Körös-vidékek folyószakaszain, a holtágain, a csatornákon és a tavi vízterületeken.

N. T.

Forrás: KHESZ

– Munkatársaink egybehangzó véleménye, hogy a vízpartokon lévő horgászok jog- és szabálykövetőek voltak, így csak néhány, elenyésző számú esetben kellett jegyzőkönyvet készíteni, ami a korábbi, hasonlóan átfogó akciók tapasztalatait tekintve előremutató, dicséretesen javuló tendencia, nem mellesleg pedig jóleső érzés – olvasható a szövetség közösségi oldalán.

A bejegyzésből megtudtuk azt is, hogy a pozitív tapasztalatoktól függetlenül az összehangolt ellenőrzési akciókra – a mindenkori általános halőri jelenlét mellett – továbbra is kiemelt hangsúlyt fognak fordítani az egyesület munkatársai, amit a beköszöntő halfogási szezon és a horgászok növekvő létszáma is indokol.

Kapcsolódó cikkünk:

https://www.beol.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/nagy-erokkel-keresik-a-gyomaendrod-kozeleben-eltunt-ferfit-3835945/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában