Békési Termék

2021.04.26. 19:11

Átadták a logópályázat első díját

Ünnepélyes keretek között adták át a „Békési Termék” Védjegy Bizottság által hirdetett logópályázat első díját hétfőn kora délután, a helyi városháza dísztermében, amelyet alkotásával Berényi Nagy Vanda érdemelt ki.

P.G.

20210426 Békés Pénzjutalomban részesült a logópályázat győztese a képen Kálmán Tibor polgármester Berényi Nagy Vanda grafikus és Tarkovács István alelnök fotó Bencsik Ádám Békés Megyei Hírlap

Fotó: Bencsik_Adam

Az eseményen Kálmán Tibor, Békés polgármestere, a „Békési Termék” Védjegy Bizottság elnöke köszöntötte a megjelenteket. Kiemelte Berényi Nagy Vanda – mint a pályázat nyertesének – munkáját, amelyet a logó elkészítésére fordított. Ezt követően a polgármester adta át első helyezettnek járó díjat és oklevelet. Szintén köszöntötte az első helyezettet Tarkovács István, a Békési Kisgazdakör elnöke, a „Békési Termék” Védjegy Bizottság alelnöke.

Kálmán Tibor, Berényi Nagy Vanda és Tarkovács István

Berényi Nagy Vanda elmondta, édesapja békési származású. – Ez inspirált, hogy benevezzek a logópályázatra – ecsetelte. – A szívformát azért választottam, mert úgy gondolom, hogy a békési termelők és kézművesek, akik előállítják a helyi terméket, a szívüket is beleadják a munkájukba. Szerettem volna ezt egy kosár formájában megjeleníteni, így született meg az általam tervezett logó.

Berényi Nagy Vanda /Fotók: Bencsik Ádám/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában