Koronavírus Békésben

2021.03.25. 14:46

Tapsra hívnak mindenkit a színházi világnapon

A színházi világnap alkalmából szombaton 19 órakor az egészségügyi dolgozóknak tapsol a Jókai színház, illetve erre buzdítanak mindenkit – közölte a békéscsabai teátrum, amely csatlakozott a kaposvári Csiky Gergely Színház felhívásához, a Köszönjük nektek, veletek vagyunk! című kampányhoz. A színházi világnapon ezúttal nem a színészek, hanem a frontvonalban szolgálók kapnak főszerepet.

L. B.

Forrás: Shutterstock illusztráció

Arra kérnek tehát mindenkit, hogy szombaton 19 órakor álljon ki az erkélyére, vagy csak nyissa ki az ablakát, és tapsolja meg szívből azokat, akik a legtöbb áldozatot hozzák most a koronavírus és a járvány elleni védekezésben.

Tapsolja meg az orvosokat, a nővéreket, az asszisztenseket, az egészségügyi dolgozókat, a mentőket, a rendőröket, a katonákat, a bolti dolgozókat, a tanárokat, az önkénteseket, a háttérmunkásokat, mindazokat, akik kulcsszerepet játszanak, és akiknek köszönhetően előbb-utóbb véget érhet a járvány.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában