Koronavírus Békésben

2021.03.01. 19:18

Szívesen fogadták a kínai vakcinát a gyulaiak

Hétfőn is folytatódott a koronavírus elleni védekezés Békés megyében, amelynek részeként dr. Garay Erzsébet gyulai háziorvos kínai Sinopharm-vakcinákat adott be számos idősebb embernek.

P.G.

Dr. Garay Erzsébet a kínai vakcinával folytatta az oltásokat /Fotó: L. P./

Fotó: LP6DMK2

Mint megtudtuk, az érintettek közül többen kifejezetten örültek, hogy a kínai oltást kaphatták meg, mások pedig úgy fogalmaztak, hogy nem válogatnak, mert a legfontosabb, hogy minél előbb, minél többen megkaphassák a vakcinát, illetve a védelmet. Dr. Garay Erzsébet csütörtökön tizenkilenc, pénteken huszonegy koronavírus elleni védőoltást már beadott, és eddig senkinél nem jelentkeztek mellékhatások.

Dr. Garay Erzsébet a kínai vakcinával folytatta az oltásokat /Fotó: L. P./

– Ha annak idején választhattam volna, én is a kínai vakcina mellett döntök – fogalmazott a szakember. Dr. Garay Erzsébet kiemelte, hetven beteget hívott fel előzetesen a kínai oltások miatt, akik közül mindössze négyen nem kérték, a túlnyomó többség azonban igen. Az oltás azért is nagyon fontos, mert a járvány ismét felfelé ívelő szakaszához ért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában