Koronavírus Békésben

2021.03.16. 17:12

Nincs zsúfoltság a gyulai oltóponton

A Békés Megyei Központi Kórház gyulai Pándy Kálmán Tagkórházának oltópontjára látogatott a napokban dr. Kovács József országgyűlési képviselő, az Országgyűlés népjóléti bizottságának alelnöke. Mint kérdésünkre elmondta, láthatóan nagyon fegyelmezetten, az oltási lista alapján folyamatosan zajlik a vakcinák beadása.

P. G.

Forrás: Lehoczky Péter

Fotó: LP6DMK2

– Ütemezetten, zsúfoltság nélkül folyik a munka. Az érintettek időpontra érkeztek, érkeznek a megye különböző helyeiről. Néhány szót váltottam például egy mezőhegyesi hölggyel – számolt be tapasztalatairól dr. Kovács József. – Minden elismerésem a kórházi dolgozóké, akik ezt a nagyon felelősségteljes feladatot végzik, s természetesen ugyanilyen dicséret illeti a háziorvosokat, valamint a szervezésben résztvevőket, a kormányhivatalt és a kórházat is.

Az országgyűlési képviselő kérdésünkre kiemelte, a mögöttünk hagyott hosszú hétvégén, azaz péntektől hétfőig reggel 7-től este 7-ig is zajlottak az oltások.

– Nyugodtan folyt a vakcinák beadása, az érkezők örömmel fogadták, hogy védettek lesznek a koronavírus ellen – tette hozzá dr. Kovács József.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában