Koronavírus Békésben

2021.03.08. 17:52

Nagyon várja már a védőoltást a csabai író

Péter Erika költő, író azt látja, alig akad, akit ne viselt volna meg a járvány, ez alól ő sem kivétel. Szomorúnak tartja, hogy még mindig van, aki kételkedik a vakcinák hatékonyságában. Férjével már alig várják a „behívót”, hisz’ a vírus újult erővel támad.

N. Sz.

– Tudjuk, egykor mennyit kellett várni a himlő elleni oltásra, milyen nagy volt a bizalmatlanság, aztán fokozatosan himlőmentessé vált a Föld – emelte ki a költő, akinek ismeretségi körében már többen felvették a Covid19 elleni oltást.

A békéscsabai alkotó elárulta, hullámvölgybe tavaly november végén került: alig írt valamit. Megviselte a bezártság, hiányoztak a találkozások. A feszültséget munkaterápiával kezelte: felújította a lakást. Később visszatért az alkotókedve. A járvány alatt megtanulták: még jobban kell vigyázniuk egymásra.

A költőt megviselte a járvány, nagyon várja a védőoltást /Fotó: Bontovics Ilona/

– Lassítottam – összegezte, hozzátéve, bízik az oltásban, nem szeretne lélegeztetőgépen meghalni. Számára mindegy melyiket kapja, hisz’ mindegyik őt védi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában