legforgalmasabb helyszínek

2021.03.04. 18:04

Információs totemoszlopokat állítanak fel Csabán

Összesen kilenc információs pontot, úgynevezett totemoszlopot telepítenek Békéscsaba legforgalmasabb helyszíneire – ismertette Facebook-oldalán Szarvas Péter­ polgármester. Ez is része annak a beruházásnak, ami a közvilágítás korszerűsítését célozza­, és ami a Modern Városok­ Program keretében valósul meg.

L.B.

A Jókai színház előtt is lesz információs pont /Fotó: Facebook/

– A vandálbiztos totemoszlopok multimédiás kezelőfelületei a lakossági tájékoztatás új eszközei lesznek – írta. Az információs oszlopok wifi-pontként, környezeti szenzordobozként, valamint szükség szerint vészhívó berendezésként is működnek majd, továbbá a kijelzőkön aktuális közérdekű információs tartalmakat ugyancsak közvetíthetnek.

A Jókai színház előtt is lesz információs pont /Fotó: Facebook/

A városvezető sorolta, hogy az információs pontok a főtéren, a polgármesteri hivatal előtt; a Jókai színház előtt; a Korzó téren; a CsabaPark Gyulai úti bejáratánál; a piac Trefort utcai bejáratánál; a Kazinczy utcai üzletsor előtt; a Gőzmalom téren; az Áchim L. András-lakótelepen; valamint Jaminában, a Kolozsvári utcában kapnak helyet. A következő hónapokban állítják be a totemoszlopokat, ekkor várható a próbaüzem is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában