Koronavírus Békésben

2021.03.17. 16:14

Bármelyik védőoltást elfogadja a rádiós műsorvezető

Bármelyik védőoltást, tehát a kínait is elfogadom, számomra az a legfontosabb, hogy minél hamarabb felvehessem a vakcinát – mondta Oszlács Norbert, a békéscsabai Rádió 1 műsorvezetője, aki esküvőkön és lakodalmakban ceremóniamesterként, rendezvényeken házigazdaként és lemezlovasként is rengeteg alkalommal feltűnik.

L. B.

– Egyrészt a családom és saját magam, másrészt partnereim, ügyfeleim, embertársaim érdekében regisztráltam a védőoltásra, mivel, ha vannak rendezvények, nagyon sok emberrel találkozok nap mint nap – folytatta.

A 35 éves műsorvezető kiemelte: tévedés azt hinni, hogy a fiatalok nincsenek veszélyben, vannak olyan ismerősei, akiket hetekre levett lábukról a koronavírus.

Oszlács Norbert megbízik a szakemberekben, a professzorokban /beküldött fotó/

– Megbízom a szakemberekben, a professzorokban, így a kínai vakcinát is elfogadom, amely elölt vírust tartalmaz, az ilyen típusú védőoltások terén egyébként is rengeteg a tapasztalat – mondta. Oszlács Norbert szerint fontos, hogy minél többen oltassák be magukat, hogy az élet visszatérhessen a régi kerékvágásba, és újra legyenek rendezvények.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában