Exatlon Hungary - videóval

2021.01.06. 16:59

Megsérült a gyulai sportvlogger

A gyulai kötődésű Nagy Dani sportvlogger a Kihívók csapatának egyik legerősebb tagjának számít a Tv2 Exatlon Hungary című műsorában. A Borsonline szerdán reggel ugyanakkor arról írt, hogy pár nappal ezelőtti csuklósérülése miatt még az is előfordulhat, hogy nem térhet vissza a versenybe.

P.G.

Nagy Dani /Fotók: TV2.hu/

A keddi napon sem szolgált jó hírrel az Exatlon Hungary műsorvezetője, Palik László a kék csapatnak, Nagy Danit ugyanis további vizsgálatokra a pálya széléről vitték el, így nemcsak hogy versenyezni nem tudott, még meglátásaival sem tudta segíteni csapatát. Az pedig, hogy szerdán visszatérhet-e versenyezni, illetve milyen komoly is a sérülése, kérdéses. A sportvlogger bizakodó, annál is inkább, mivel extrém sportolóként alig van olyan porcikája, ami nem sérült még meg – írta a Borsonline.hu.

Nagy Dani /Fotók: TV2.hu/

– Az éjszakai bányapályán egy csillét kellett egy emelkedőn feltolni, így nekiszaladtam, ráfogtam a kallantyúra, ott „visszahajlott” a csuklóm. Egy pillanatra éreztem, hogy baj van, de akkora adrenalin volt bennem és akkora küzdés, hogy lehozzam a pályát, hogy ezt teljesen félreraktam, az ügyességinél sem éreztem, hogy bármi baj lenne, csak miután megálltam és örültünk a többiekkel – magyarázta a sportember, akit lelkileg jobban megviseltek a történtek. – Az alapérzés a szomorúság volt és a csalódottság, hogy cserben hagyom a csapatot, mélyen érintett – mondta a Borsnak Dani, aki reméli, sikerül regenerálódnia.

A sportvlogger szereplését és sérülését itt tekintheti meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában