ünnepi dísz

2020.12.14. 14:51

Adventi koszorúvá alakult a sarkadi körforgalom

A koronavírus-helyzet miatt elmaradnak Sarkadon is a megszokott adventi, karácsonyi programok. Nem közlekedett a Mikulásvonat, nem látogatott el a Télapó a művelődési központba, nem köszöntik az időseket, valamint nem lesz karácsonyi képviselő-testületi ülés sem.

L. B.

A közterületeket azonban a hagyományoknak megfelelően idén ünnepi díszbe öltöztették – ismertette dr. Mokán István polgármester, hogy ezzel teremtenek adventi hangulatot a városban.

Ennek megfelelően kigyulladtak az égősorok a fákon, a Kossuth utcai általános iskola előtt felállították a betlehemi jászolt, a belvárosi református templomnál a karácsonyfát, a Gyulai úti általános iskolánál az előkert fényárban úszik.

Újításokra is jutott idő és energia – folytatta a városvezető. A polgármesteri hivatal főbejárata ünnepi vetítővászonná válhatott a kisebbek és nagyobbak örömére, a Gyulai és Anti úti körforgalomban lévő szökőkút pedig adventi koszorúvá alakult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában