Ady Endre Utcai Idősek Otthona

2020.11.17. 18:09

Kiváló szociális munkájukért ismerték el a csabai otthon dolgozóit

A békéscsabai önkormányzat pályázatot írt ki a Kiváló Szociális Munkáért kitüntetés odaítélésére augusztus 15-ei határidővel. A díj egy erkölcsi elismerés azoknak, akik kiemelkedő munkát végeznek ezen a területen Békéscsabán. Az önkormányzat az elismerések egyikét a Békéscsabai Kistérségi Egyesített Szociális Központ Ady Endre Utcai Idősek Otthonának kollektívája részére adományozta. A díjat kedden adta át Szarvas Péter polgármester.

N. T.

Az elismerést november 12-én, a Szociális Munka Napja alkalmából szervezett ünnepség keretei között adták volna át, azonban a járványügyi helyzetre való tekintettel kedden, az Ady Endre Utcai Idősek Otthonában, szűk körben került sor a díj átadására.

Bátori Zsuzsanna, a központ vezetője és Szarvas Péter polgármester /Fotók: Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata/

A Kiváló Szociális Munkáért kitüntetést Szarvas Péter, polgármester adta át Bátori Zsuzsanna, a Békéscsabai Kistérségi Egyesített Szociális Központ vezetője részére.

– Az intézmény munkatársai tudják, hogy a segítségre, támaszra vágyó emberekkel való foglalkozás, törődés az élet egyik legnehezebb, de egyben legnagyszerűbb feladata. Hivatásukat felelősségteljesen, áldozatkészen, nagy szakmai alázattal és hozzáértéssel gyakorolják. A mindennapi feladatok ellátása mellett szeretettel, törődéssel ajándékozzák meg a lakókat. Elhivatott feladatellátásuk méltó a Kiváló Szociális Munka kitüntetésre – olvasható a békéscsabai önkormányzat sajtóközleményében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában