elemzik a felvételeket

2020.10.22. 14:53

Vandálok rongáltak meg egy új fitneszeszközt Kondoroson

Kondoroson, a Betyárkaland játszótér környezetében kültéri fitneszeszközt – amit a városban zajló turisztikai pályázat keretében telepítettek – rongáltak meg ismeretlenek a minap. A festéket több helyen leverték, csavarokat szedtek ki, amivel balesetveszélyes helyzetet teremtettek.

Ny. L.

Ribárszki Péter, Kondoros polgármestere elmondta, megdöbbenve és sajnálattal fogadta a hírt.

/Fotók: Ribárszki Péter Facebook-oldala/

– Nem tudom milyen meggondolásból cselekedték ezt az „erős betyárok”, bizonyára örömüket lelték abban, hogy tönkretehetnek egy új dolgot. Egy olyan eszközt, aminek a műszaki átadása még meg sem történt. Felhívnám a figyelmüket arra, hogy a bennük rejlő felesleges energiákat ne a fitnesz eszközök megrongálásával vezessék le. Várják meg, míg a fejlesztés véget ér, és átadjuk, majd ezt követően az eszközöket szabályszerűen használva lehet építeni az izmot és fitogtatni az erőt – hangsúlyozta Ribárszki Péter.

Hozzátette,

a városban működő térfigyelő rendszer egyik kameráját éppen a tópartra, a játszótér környezetébe telepítették, és ez rögzíti az ott történteket, a rongálás felvételeit még elemzik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában