Martos Flóra utca

2020.10.22. 16:46

Újabb útszakaszt szélesítettek és adtak át Szarvason

Újabb, útszakasz újult meg Szarvason, ezúttal a Martos Flóra utcán, melynek átadóját csütörtökön tartották.

V. E.

Az eseményen megtudtuk, a Kossuth Lajos utca és Vasút utca közötti útburkolatot – amely igen nagy szerepet játszik a helyi közlekedésben a belváros forgalmának tehermentesítése terén – 4,5 méteresre szélesítették, melyhez padkarendezés, útburkolati jelek festése és növényzet karbantartás is párosult.

A kivitelezést a Swietelsky Magyarország Kft. végezte,

bruttó 4 millió 597 400 forintos önkormányzati forrásból.

Kiss Attila képviselő (balról), Babák Mihály polgármester, a háttérben: Molnár Etele alpolgármester és a képviselő-testület tagjai /A szerző felvétele/

Babák Mihály polgármester a szalagvágás előtt elmondta, Szarvason minden napra jut egy-egy apró öröm, és éppen ilyen a Martos Flóra utca útszakaszának megújulása is. A burkolat ugyanis itt meglehetősen keskeny volt, ráadásul az állapotán is volt mit javítani, melyeknek kivitelezése mostanra valósulhatott meg.

Az utcában közlekedők így már kényelmesebben, félreállás nélkül haladhatnak, valamint a felújításnak köszönhetően a belváros forgalmának terhe is csökkenhet, hiszen szívesebben használják majd ezt az útszakaszt is az emberek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában