Koronavírus Békésben

2020.10.06. 16:55

Fertőzött lett az egyik hivatali dolgozó Csorváson

A helyi polgármesteri hivatal egyik köztisztviselője – aki egyébként nem csorvási lakos – koronavírussal fertőződött meg. Baráth Lajos polgármesternek a város hivatalos közösségi oldalán megjelentetett közleményéből kiderült, hogy az érintettnél elvégzett PCR-teszt eredményéről telefonon maga az érintett köztisztviselő tájékoztatta a hivatalt.

G. P.

Nagykanizsa, 2020. május 22. Kemes Klára, a Pannon Egyetemhez tartozó Soós Ernõ Víztechnológiai Kutató-Fejlesztõ Központ asszisztense a MOL nagykanizsai laborjában 2020. április 20-án. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) támogatásával a Pannon Egyetem, a Pécsi Tudományegyetem és a Mol együttmûködésében kilenc városban indul kutatómunka a koronavírus kimutatására a kommunális szennyvizekbõl. MTI/Varga György

Forrás: MTI

Fotó: Varga György

– Annak érdekében, hogy a hivatal többi tisztségviselője tekintetében felmerülő koronavírus fertőzöttség gyanúját kizárhassuk, azonnal elrendeltem, hogy minden dolgozónál végezzék el a koronavírus tesztet. Nagy megkönnyebbülésünkre minden teszteredmény negatív lett, tehát kizárható, hogy a beteg dolgozó vírusfertőzést terjesztett volna a kollégái körében – írta közleményében Baráth Lajos polgármester.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában