Koronavírus Békésben

2020.10.14. 19:59

Felkészültek a járvány elleni harcra a gyulavári idősek otthonában

Elengedő védőfelszerelés és fertőtlenítőszer áll rendelkezésre a gyulavári idősek otthonában – ezt tapasztalta szerdán a helyszínen dr. Görgényi Ernő, Gyula polgármestere.

– Személyesen is ellenőrzöm az önkormányzati intézményekben a járványügyi intézkedések végrehajtását” – írta közösségi oldalán dr. Görgényi Ernő polgármester. Mint fogalmazott, szerdán a Gyulaváriban működő Szép Alkony Idősek Otthonában járt.

– Meggyőződtem arról, hogy elegendő védőfelszerelés és fertőtlenítőszer áll az intézmény rendelkezésére. Az otthon felkészült az esetleges covid-fertőzött ellátottak izolálására is, de erre még szerencsére nem kellett sort keríteni, mert eddig senki sem betegedett meg.

Az otthon dolgozói magas szakmai színvonalon és az idősek iránti szeretettel végzik a munkájukat. Az idősotthonokban látogatási és kijárási tilalom van érvényben továbbra is az ott lakó idős emberek védelmében” – írta a polgármester.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában