videóval

2020.10.01. 11:03

A belvárosban zumbáztak az orosházi nyugdíjasok

Október elseje az idősek világnapja. A borongós idő ellenére táncos flashmobbal készült két nyugdíjas közösség az orosházi Árpád-kertben, ahova Dávid Zoltán orosházi polgármester is megérkezett csütörtökön reggel és a lelkes közönséggel együtt tapsolta végig a zumbázó nyugdíjasok produkcióját.

Cs. I.

A szentetornyai Magunkért Egymásért Civil Egyesület a nagyszénási Barátság Nyugdíjas Klubbal közösen készült erre a rendhagyó, szabadtéri fellépésre. Keller Erika, az orosházi civil közösség vezetője elmondta, Szverle István ötlete volt, mutassák meg magukat az idősek napján, hogy fiatalosak, lendületesek, nyitottak az újdonságok iránt.

Utcai produkcióval ünnepeltek a nyugdíjasok /A szerző felvétele/

Mindenki másként ünnepel ilyenkor, ők valami rendhagyóra vágytak. A szelfipont bizonyult a legjobb helyszínnek, ahol megoldották a hangosítást és a szénásiak koreográfusa, a Káposzta Jánosné Anikó, által betanított zumbát bemutatták alkalmi utcai közönségük előtt nagy sikerrel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában