fejlesztések

2020.09.14. 10:26

Szarvason is készülnek a jégkorcsolya szezonra

Kohut Pál, a Szarvasi Jégkorong Sportegyesület elnöke a newjsag.hu-nak nyilatkozott a közeledő szezonról.

A tavalyi gyors sátorállítás és jégkészítés után az idén a komfort fokozása a cél, vetítette előre az idei szezonra Kohut Pál, a Szarvasi Jégkorong Sportegyesület elnöke.

Forrás: newjsag.hu

– Ismét nagy munkában vagyunk, hogy nyitásra minden a helyre kerüljön és egy megújult, kulturált környezetet tudjunk a korcsolyázóknak és a jégkorongozóknak biztosítani – nyilatkozta az egyesület elnöke a newjsag.hu-nak. – Kicseréltük a jégpálya bejáratát egy üvegportálra külön ki- és bejárattal. Az új rolbánknak szigetelt bejáratot készítettünk, és készítünk egy fűthető garázst is. Új betontuskózást kapott a rolba kapuja, ami által remélhetőleg megszűnik az a probléma, hogy a saját súlyánál fogva becsukódott.

A cikkből továbbá kiderül, hogy a tavaly használt rolbájok nem váltak be, ezért azt végül nem vásárolták meg.

A közönség számára kevésbé látványos az, hogy körbebetonozták a sátrat, amitől azt remélik, hogy a vízbefolyások meg fognak szűnni. Így jártak el a kiszolgáló-létesítményükkel is.

Ezen kívül új gumipadlót kap majd az egész rendszer, új vizesblokkokat és öltözőket vásárolnak. A pálya bejáratát és a büfét össze szeretnék kötni egy előtetővel, hogy rossz idő esetén is komfortos legyen az átjárás.

A tornák miatt kénytelenek kialakítani egy zsűrikabint, illetve büntetőpadot. A cserepadok mögött befejezik az üvegezést.

Kinti terveikben a kerítésépítés szerepel a sátortól egészen körben. A mostani nagykapu helyén Új csúszókapu lesz.

A nyitást november elejére tervezik, mondta Kohut Pál.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában