Koronavírus Békésben

2020.09.02. 08:48

A gyermekek étkeztetésére kiemelten figyelnek Orosházán

Orosházán is fontos szerepet kap a biztonsági óvintézkedések betartása, melyet Dávid Zoltán polgármester kiemelt figyelemmel kísér. A járványhelyzet miatt a gyermekek étkeztetése során is változtatásokat eszközöltek, szellősebb ültetési rendet bevezetve.

N. T.

– Arra kértem a Diákélelmezés Orosháza vezetőjét, Tibor Vinczet, hogy a gyerekek étkeztetése során fokozott figyelemmel járjon el, a vonatkozó szabályozásokat maximálisan betartva. Ilyen intézkedés például, hogy több ütemben történnek az étkeztetések, egy asztalnál a korábbi hat helyett négyen foglalhatnak helyet. Tájékozódtam arról is, hogy milyen intézkedések történtek eddig a tálalókonyhákon, és megnéztem a szépen felújított, Eötvös téri ebédlőt – " target="_blank" rel="noopener noreferrer">írja legutóbbi bejegyzésében Dávid Zoltán, Orosháza polgármestere.

Dávid Zoltán polgármester (középen) az Eötvös téri ebédlőt is megtekintette /Fotó: Dávid Zoltán Facebook-oldala/

A városvezető bízik benne, hogy az idei tanévben végig járhatnak a gyerekek óvodába, iskolába és nem kényszerülnek otthonaikba a vírus miatt.

Kiemeli, hogy ettől függetlenül fel kell készülni minden eshetőségre és meg kell tenni mindent annak érdekében, hogy a gyerekek biztonságban legyenek az intézményekben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában