DAREH

2020.08.06. 21:13

Nagy az igény a zöld kukákra Orosházán

Eddig összesen 1700 zöldhulladékgyűjtő edényeket biztosított a DAREH a lakosság részére Orosházán, de látható, hogy erre nagyobb az igény.

Cs. I.

Dávid Zoltán polgármester jelezte a többletigényt a társaság felé, és kérte a szolgáltatót, hogy további edényzeteket biztosítson a lakosság számára. Ezért a szolgáltató péntekig begyűjti az igényeket, és ahogyan Holopné dr. Sztrein Beáta, a DAREH igazgatója fogalmazott, lehetőségeikhez mérten igyekeznek biztosítani a kellő számú edényzetet.

Fotó: shutterstock.com

A zöldhulladékgyűjtő edényre igényfelmérés zajlik a nagy érdeklődésre való tekintettel. Az érintettek telefonon vagy e-mailben juttathatják el a DAREH Bázis Nonprofit Zrt. orosházi ügyfélszolgálatára kérésüket péntekig. Személyesen a Fürdő utca 5. szám alatti ügyfélszolgálati irodában 8 és 15 óra között intézkedhetnek.

Edényre azok jogosultak, akiknek a kommunális hulladék elszállítására érvényes szerződésük van és nincs díjhátralékuk. Aki nem igényel zöldhulladékgyűjtő kukát, az továbbra is átlátszó műanyag zsákban kihelyezheti a gyűjtési napon a zöldhulladékot vagy kévébe kötve az ágakat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában