fejlesztés

2020.08.13. 06:58

Hűtőházat és parkolókat is építenek a sarkadi piactéren

A városi piac fejlesztésének újabb üteme indulhat el Sarkadon, miután eredményes volt a közbeszerzési eljárás. Hogy a nagyjából 80 millió forintos beruházás megvalósulhasson, a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében érkező támogatás mellé a város saját erőből további 2,7 millió forintot biztosít – derült ki a képviselő-testület legutóbbi ülésén.

L. B.

A korábbi ütemben megépült a vásárcsarnok. Most pedig egy 60 négyzetméteres hűtőházat, valamint egy kétszintes piacfelügyeleti épületet létesítenek.

– A földszinten nyilvános és akadálymentes illemhely, pelenkázó, valamint egy felügyeleti helyiség kap helyet. Az emeleten irodai rész, teakonyha és gépészeti tér lesz – ismertette dr. Mokán István, a város polgármestere. Hozzátette, a meglévő betonfelület kiegészítésével harminc férőhelyes gépjárműparkolót alakítanak ki, valamint lecserélik 50 méteren az elárusítóasztalokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában