átadó

2020.06.26. 15:27

Új stúdióba költözött a szarvasi rádió

Új stúdióba költözött a Rádió Szarvas, az átadóünnepséget csütörtökön tartották. Lázár Zsolt, a Nyugat-Békési Evangélikus Egyházmegye esperese és a rádió egyik tulajdonosa elmondta, a tulajdonosváltás után döntötték el, megoldást keresnek a Körös TV-vel való szorosabb együttműködésre. Ekkor fogant meg a stúdió kialakításának ötlete, ami mostanra valósulhatott meg.

V. E.

Sipos Zoltán tulajdonostól megtudtuk, a stúdió átköltözése volt az első lépésük egy, a Körös TV-vel való szorosabb együttműködés kezdetében. Ezt követi a műszaki átállás, ezután jobb minőségben sugározhatnak majd. Hozzátette, korábbi helyükön távol volt tőlük az adóberendezés, emiatt nagy volt a műszaki meghibásodás és az adáskimaradások esélye, melyek gyakran be is következtek.

Babák Mihály polgármester is járt az új stúdióban /Fotó: Babák Z./

A költözéssel ezek megszűntek és az adás stabilitása is helyreállt. Az eseményen végül Babák Mihály polgármester zárszava következett, majd a városvezető a Közélet című adásban beszélgetett Balczó Tamás szerkesztővel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában