előzetes regisztráció

2020.06.12. 13:14

Továbbra is igényelhetők az ingyenes barna kukák Csabán

Előzetes regisztráció és időpontfoglalás alapján június 15. és 27. között osztják Békéscsabán két helyen a zöldhulladék gyűjtésére szolgáló edényeket, azaz a barna kukákat – közölte a szemétszállító cég.

L. B.

Forrás: Archív felvétel

A Dareh Bázis Hulladékgazdálkodási Nonprofit Zrt.-nél hozzátették: továbbra is lehet regisztrálni a dareh oldalán keresztül, mivel vannak szabad időpontok és kukák is.

A gyűjtőedényeket mindkét héten hétfőtől péntekig 10 és 18 óra között, június 27-én, szombaton szintén 10 és 18 óra között lehet átvenni két helyen: a CsabaParkban, valamint Jaminában a volt Tondach Orosházi út 88. szám alatti telephelyén.

Barna kukát azok a családi házban élő békéscsabaiak igényelhetnek ingyenesen, akik jelenleg zsákban helyezik ki az elszállítandó zöldhulladékot, rendelkeznek érvényes közszolgáltatási szerződéssel és nincs díjhátralékuk. Ezt az edény átvételekor az utolsó negyedéves számla befizetését igazoló csekkel vagy más módon hitelt érdemlően igazolni kell.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában