alakuló ülés

2020.05.29. 15:10

Magyarbánhegyesen is KDNP-szervezet alakult

Rövid időn belül újabb dél-békési településen, Magyarbánhegyesen alakult meg a Kereszténydemokrata Néppárt helyi szervezete.

Cs. I.

Beküldött fotó

Ma az egyetlen történelmi párt a Magyar Országgyűlésben a KDNP, ezért nem csak történelmi múltja van, hanem jövőbe mutató feladata és felelőssége a keresztény értékek közéleti képviselete – mondta Szebellédi Zoltán, a párt megyei elnöke az alakuló ülésen. Nem először találkoztak már az összegyűltek, ezért csak röviden beszélt a megyei elnök a párt szellemi hátteréről, a FIDESZ-KDNP szövetség politikai együttműködéséről. A nemzeti együttműködés legfontosabb elemeinek nevezte a munka alapú társadalom építését, a családok és a családi értékek megerősítését, a határokon átnyúló nemzetegyesítés szorgalmazását.

Beküldött fotó

A lendületes, tettre kész szervezet tagjainak átlagéletkora nem éri el a 40 évet, többen korábban is sokat tettek lakóhelyükért. Fontosnak tartják, hogy a helyi közösség fejlődése érdekében továbbra is mindenkivel együttműködjenek, akivel csak lehet. A KDNP helyi vezetőjének Tamás Józsefet választották, aki közéleti szerepvállalása, sporttevékenysége és tanári hivatása miatt eddig is elismert tagja volt a helyi közösségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában